Gyerekvoks

Választójogot a gyerekeknek!

Szavazás

Lájk

Utolsó kommentek

Archívum

Árnyékkormány: nemzeti fejlesztési miniszter

2011.03.11. 12:15 - kurtafarku

Címkék: árnyékkormány nemzeti fejlesztési miniszter

Frédi (Magyar Őspárt) szerint tulok, aki nem őt választja, hiszen már az ősidőkben is hitet tett az innováció mellett. Ráadásul úgy véli, egy sor elfeledett találmány ma igazán hasznos lehet országunkban. Az olajárak emelkedésére válasz lehet a lábbal hajtott kocsi, az új alkotmányt pedig nyilvánvalóan kőbe kell vésni.

 

 

 

 

Béni (Ősmagyar Párt) szerint tulok, aki nem őt választja, hiszen már az ősidőkben is hitet tett az innováció mellett. Ráadásul úgy véli, egy sor elfeledett találmány ma igazán hasznos lehet országunkban. Az olajárak emelkedésére válasz lehet a lábbal hajtott kocsi, az új alkotmányt pedig nyilvánvalóan kőbe kell vésni.

 

 

 

 

S hogy ne csak az egykori, rendszerváltó Ökörkör társaság mára ellenfelekké lett miniszterjelöltjeit mutassuk be, itt van Sziporka Hebrencs. Meggyőződése, hogy politikai szerepet nem csak csúnya nőstények vállalhatnak. Különleges képessége pedig, hogy hulladékból is képes bármilyen korszerű szerkezetet létrehozni, igen jól jöhet, hiszen szemét bőven van az országban, még a parlamentben is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekvoks.blog.hu/api/trackback/id/tr472730537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása