Gyerekvoks

Választójogot a gyerekeknek!

Szavazás

Lájk

Utolsó kommentek

Archívum

Árnyékkormány: oktatási és kulturális miniszter

2011.03.19. 17:46 - kurtafarku

Címkék: árnyékkormány oktatási és kulturális miniszter

Nyissunk ablakot a jövő előtt!” – így szól MZ/X jelmondata. Szerinte csak a tudással kellőképpen felvértezett magyar ember emelheti fel nemzetét, ezért javasolja a kötelező nyolcvan osztályos általános iskola és a szintén kötelező negyven osztályos gimnázium bevezetését. Hozzáteszi, hogy tudja, ennyi ideje senkinek nincs, ezért egy-egy tantárgy megtanulását egy-egy pirula bevételével lehet majd kiváltani. (Gyártásukat már meg is kezdte a Köbüki Pharma Kft.)

 

 

Süsü miniszterjelölt élesen szembehelyezkedik MZ/X javaslatával, szerinte felesleges a gyerekeknek hosszú éveket tölteni az iskolapadban, hiszen egyetlen vágyuk van csak: megbízható szavazóvá válni. „Esetleg rózsabimbóvá” – teszi hozzá révedezve. A tabletták terjesztőit pedig épp úgy távol akarja tartani az iskoláktól, mint a sárkányfű-árusokat. (Politikai elemzők szerint Süsü ezen állításával óhajt elhatárolódni rokonától, a jelenleg börtönbüntetését töltő Pafftól.)

 

 

survey software

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerekvoks.blog.hu/api/trackback/id/tr582753566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása